Pàgines

divendres, 27 de setembre del 2013

La festa de la Mercè dins l’escola

Com cada any, aquest setembre també hem portat la festa de la Mercè dins l’escola. Per a preparar-ho, ens van proposar fer un capgròs, cada un de nosaltres va donar idees per dissenyar i construir el capgròs del grup. El vam fer entre tots. També vam aprendre a ballar una sardana, igual que la resta de grups de primària. Vam pintar amb molts colors uns dimonis del correfoc i vam dibuixar bèsties de carrer i de foc. De tot plegat n’hem fet una exposició.
Com que el dia de la Mercè, el 24 de setembre, va ser festiu i no vam anar a l’escola, el dilluns 23 per la tarda vam celebrar-ho amb tots els nens i nenes de l’escola: Els grans de cinquè i sisè van cantar i van fer acrobàcies, els nens i nenes de tercer van ballar dues danses molt divertides, després vam ballar tots junts la sardana de la Marieta Cistellera i finalment vam fer un cercavila amb els capgrossos i amb el gegant Pinós també. Per acabar, vam berenar plegats un tros de coca de pa de pessic i una rajoleta de xocolata.

Ens agraden les festes populars. Tenim molta sort perquè a la ciutat tot just s’acaben les festes de la Mercè que després comencen les del barri de Montbau. Esperem poder gaudir-les molts anys.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada