Pàgines

dissabte, 5 de març del 2016

Aprenem matemàtiques tot jugant amb els materials

Fa ja unes setmanes els nens i nenes de primer i de segon van iniciar els tallers de matemàtiques que fan els divendres.

En aquest taller treballen en parelles i en petit grup i aprenen matemàtiques, tot ajudant-se els uns als altres i proposant idees per a resoldre els reptes que es van trobant.

Juguen amb els tangrams, amb els geoplans, amb cossos geomètrics, amb plànols i peces,... I tot jugant jugant, van aprenent conceptes sobre la forma i sobre l'espai, i a més a més s'ho passen la mar de bé.


tallers de matemàtiques a cicle inicial on PhotoPeach

2 comentaris:

  1. Quina experiència més xula! Ells juguen, s'ho passen bé, aprenen matemàtiques, i el més important: els valors de compartir, ajudar-se... Moltes gràcies per compartir-ho! Espero que feu més tallers com aquest en altres àmbits, que segur que només en sortiran coses bones!

    ResponElimina
  2. Quina experiència més xula! Ells juguen, s'ho passen bé, aprenen matemàtiques, i el més important: els valors de compartir, ajudar-se... Moltes gràcies per compartir-ho! Espero que feu més tallers com aquest en altres àmbits, que segur que només en sortiran coses bones!

    ResponElimina